Akut stresshantering just nu

Hej. Den här texten är skriven för dig som har akuta stressproblem just nu när du läser den. Om du har en akut stressreaktion just nu, eller en panikångestattack, eller någonting från reaktioner på traumatisk stress, så är detta en text skriven för att hjälpa dig. Den går också att läsa lätt i en mobiltelefon just för att den ska kunna hjälpa dig om du har akuta problem just nu.

Det innebär att allting här kommer att vara skrivet så enkelt som möjligt. Enkla meningar, och ingen stress. Bara friare lugn i den här texten. Är man stressad är det ofta svårt att tänka. Det är så mycket som surrar i huvudet. Och när man är mitt i det tror man att det aldrig kommer att gå att stänga av. Det kan du. Det är bara en fråga om tid och träning. Men det tar vi sen. Ingen stress i den här texten. Bara friare lugn. Okej?

Om du fortsätter med nästa sida så börjar vi titta på några enkla tips som kan hjälpa dig att bli lite lugnare just nu. Sedan fortsätter vi lika lugnt därifrån. Hänger du med? Bara fortsätt med nästa sida.